Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 93 m2 Královédvorská, Trutnov

Prodej bytu 2+kk 93 m2 Královédvorská, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení v Trutnově, nebo apartmán v dosahu lyžařského střediska na zimu, či golfového resortu v létě ?
Mám pro vás nabídku zajímavě řešeného podkrovního bytu se střešní terasou s mimořádným výhledem do krajiny, s částí zahrady a velikým skleníkem. Byt, který je dispozičně řešený jako 2+kk, se nachází ve 3.NP ve vile se zahradou. Obytný prostor lze rozšířit na půdu, která je tepelně zaizolovaná. Část zahrady (cca 100 m²) je vyčleněna pro majitele právě tohoto bytu. Součástí této zahrady je i skleník (přes 15 m²). K bytu náleží prostorný sklep (přes 20 m²).

Vlastní byt o podlahové ploše 93 m² má navíc k dispozici tepelně zaizolovanou prostornou půdu cca 25 m². Z chodby s pracovním koutem je vstup do prostorné šatny a z té je výlez na zmiňovanou půdu, kde jsou k dispozici další úložné prostory. Dále je z chodby přístup do pokoje, který disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Z chodby vstupujete do kuchyně s obývacím pokojem s výstupem na zmiňovanou střešní terasu (11 m²). Na kuchyni navazuje koupelna s vanou a nechybí samostatné WC. Ohřev vody zajistí elektrický bojler a vytápění bytu samostatný elektrický kotel.

V případě zájmu vám rádi sdělíme další podrobnosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti včetně nabídky na financování a velmi rychle můžete začít bydlet. Přijďte se podívat.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky