Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 84 m2, Loučná pod Klínovcem

Prodej bytu 2+kk 84 m2, Loučná pod Klínovcem

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Poslední šance!
Toužíte po vlastním zázemí na horách? Máme pro Vás pár posledních apartmánů ke koupi.
A to v nově vybudovaném apartmánovém domě, kde je pouhých 16 bytů. Ty budou k nastěhování v říjnu 2022. V této chvíli jsou Vám pro výběr k dispozici 3 poslední volné byty. Více možností objevte na stránkách Vyhlidkaklinovec.

Výhled na neokoukatelné kopce Klínovec a Fichtelberg se vám nemůže nikdy omrzet. Vychutnávat si jej můžete nepřetržitě třeba na velkorysé terase (12 m2) se zahradou (28 m2), kam vejdete z obývacího pokoje i z ložnice. Všechny byty jsou situované na západní stranu s nerušeným výhledem.

Byt je řešený velice příjemně. Přes předsíň, kde je dostatek prostoru pro vestavnou skříň, vejdete do obýváku či koupelny se sprchovým koutem, z obýváku pak dále do ložnice. Na vybavení a materiálech stavitelé nešetřili. Součástí je kuchyňská linka Hanák se spotřebiči Elektrolux, vinylové podlahy, dveře Hörmann a další kvalitní materiály. K bytu náleží vlastní parkovací stání a kóje pro bezpečné uzamčení čehokoli.
Moderní technologie Vám zpříjemní bydlení. Teplo se bude šířit z podlahového vytápění, které můžete ovládat přes webové rozhraní. Výtah v domě je samozřejmostí.

Skiareál Klínovec je jedním z největších v Čechách, k tomu desítky kilometrů skvěle upravovaných běžkařských tratí v okolí. Oberwiesenthal je malebné lázeňské městečko vzdálené jen jediný kilometr pěšky.
Neváhejte, naše luxusní apartmány tu čekají na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky