Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 80 m2 Modenská, Praha Horní Měcholupy

Prodej bytu 2+kk 80 m2 Modenská, Praha Horní Měcholupy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jedná se o atraktivní lokalitu v dosahu veškerých služeb, občanské vybavenosti a také nedaleko Hostivařské přehrady a lesoparku. Byt (v katastru atelier) se nachází v 9. patře ze 12ti, je v osobním vlastnictví a prodává se částečně vybavený.
Jak již bylo uvedeno, byt nabízí dispozici velkorysého 2+kk, celkem 61 m2, přičemž obývací pokoj a kuchyně jsou zcela propojeny v duchu oblíbeného open konceptu v krásný světlý prostor. Kuchyňská linka je nová, na míru vyrobená a zahrnuje veškeré spotřebiče. Kuchyni od obývacího pokoje odděluje praktický barový ostrůvek. Součástí toho bytu, který je aktuálně kolaudován jako ateliér, je také ložnice a moderní
minimalisticky zařízená koupelna v elegantních zemitých tónech.
Nespornou výhodou jsou rovněž 2 lodžie (19m2), které Vám mohou poskytnout mnoho prostoru pro relaxaci na čerstvém vzduchu, vychutnání ranní kávy nebo případné grilování. Jedna lodžie je přístupná z obývacího pokoje, druhá z ložnice – obě jsou zasklené, takže je můžete využívat i mimo letní sezonu.
K bytu náleží sklepní prostor a parkovací místo suterénu budovy. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat, zajistím pro Vás termín prohlídky. Rád Vás bytem provedu osobně i s finačním specialistou, který Vás rád pomůže s financováním. 

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky