Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 78 m2 Jiráskova, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 2+kk 78 m2 Jiráskova, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud zase sedíte u počítače a hledáte byt, který vám nahradí představu domu se zahradou, už nehledejte. Já Vám ho nyní ukážu.

Začneme s bytem samotným. Ti, co rádi vaří, určitě ocení prostornou kuchyň propojenou s obývacím pokojem, díky čemuž můžete neustále udržovat kontakt s partnerem či rodinou a nepřijdete tak o žádnou vzpomínku, kterou si doma vytvoříte. A také jste zbystřili, že na fotografiích nejsou žádné skříně? To bude proto, že je nahrazuje velká šatna. Můžete tak ostatní místa v bytě využít na to, na co máte zrovna chuť - dětský koutek, knihovna, vinotéka a jestli máte i jiné nápady, rád se nechám inspirovat.

Všimli jste si, kde se tento byt nachází? Centrum na dosah ruky. MHD hned za domem, takže pokud zase budete dobíhat autobus, protože jste zaspali do práce, řidič Vás s největší pravděpodobností uvidí....a ujede.
A pokud budete mít chuť jít se na chvíli provětrat, ale nechce se Vám zrovna mezi lidi, stačí si obléknout tepláky, mikinu, pantofle a vyskočit druhými dveřmi na zahrádku, kde si budete moci užívat klid a pohodu dnešní doby.

Takže pokud máte pocit, že To je ten byt, na který celou dobu čekáte, zvedněte telefon a domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vás bytem provedu, Váš realitní makléř, Jan Mazánek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky