Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 74 m2 Srázná, Jihlava

Prodej bytu 2+kk 74 m2 Srázná, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný, moderní atypický byt 2+kk s celkovou plochou 74 m² nacházející se v žádané lokalitě Jihlava na ulici Srázná. Tato nemovitost nabízí klidné bydlení kousek od centra města s veškerou infrastrukturou na dosah ruky.
Byt se nachází ve 2. patře čtyřpatrového domu s výtahem. Dispozice bytu je řešena vstupní předsíní s jednou komorou a WC, dále kuchyní společnou s obývacím pokojem, ložnicí, prostornou koupelnou a dvěma komorami. Topení je zajištěno plynovým kotlem. K bytu náleží parkování na vlastním venkovním stání v uzavřeném dvoře domu.
V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti se nachází ZOO, nákupní centrum City Park, velké množství různých restaurací a kaváren, kino, poliklinika, pošta.
Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - Trolejbusová zastávka je 2 minuty chůze.

S financováním této nemovitosti Vám rád pomůže náš finanční poradce. Pro jakékoliv detailnější informace nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky