Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Prodej bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Shodují se Vaše představy o bydlení s vidinou krásného, nově a moderně zrekonstruovaného bytu v atraktivní lokalitě? V tom případě bych Vám ráda představila byt o dispozici 2+kk, který se nachází v klidné ulici Prahy 5 - Malvazinkách. V nedávné době prošel tento byt nákladnou a rozsáhlou rekonstrukcí a tudíž nabízí možnost okamžitého užívání. Bytová jednotka o velikosti 73 m² je umístěná ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu z roku 1932.
Dispozice bytu: Předsíň zahrnující prostorné vestavěné skříně, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, ložnice se samostatným WC, koupelna s prostorným sprchovým koutem a další toaletou. Kuchyňská linka je vybavená vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka a velká lednice), součástí kuchyně je i praktický barový pult. Podlaha vinylová, v chodbě a na WC je použita dlažba.
Náklady na provoz bytu činí 3.241,- Kč za měsíc plus elektřina a plyn.
K bytu patří vlastní sklep a společná zahrada s desetiprocentním podílem Parkovaní zajištěno díky modrým zónám před domem. Další možností v případě zájmu je přikoupit i garáž za cenu 900.000,-Kč. Při koupi bytu s garáží nabízíme klientům zvýhodněnou cenu 8.900.000,-Kč.
Z bytu je nádherný výhled na Prahu od Náplavky až po Strahov. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a výborná dostupnost do centra Prahy dělá z této nabídky neopakovatelnou příležitost pořízení krásného bydlení s nadstandardními parametry. Autobusové spojení do centra je velmi rychlé – Na Knížecí (metro Anděl) cca 6 min, metro Jinonice 8 min. Intervaly 4-8 minut. Autobusová zastávka a prodejna Albert cca 150 m od domu. V blízkosti se také nacházejí restaurace „Na Vinici“ a „U Krbu“, řezník, biopotraviny. Dětské hřiště najdete hned ve vedlejší ulici. Na kole je možné dojet do nedalekého Prokopského údolí, případně využít cyklostezky podél Vltavy směr Černošice, Karlštejn, apod.
Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte mne kontaktovat.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky