Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Prodej bytu 2+kk 73 m2 U smíchovského hřbitova, Praha Smíchov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chtěli byste bydlet ve velmi pěkném, moderně zrekonstruovaném bytě? Nemáte čas ani chuť řešit přestavbu a toužíte se rovnou přestěhovat? Tato nabídka je možná právě pro Vás!

Ráda bych Vám představila byt o dispozici 2+kk, který se nachází v klidné ulici Prahy 5 - Malvazinkách. Atraktivní nemovitost po nákladné rekonstrukci o velikosti 73 m² je umístěná ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu z roku 1932.
Dispozice bytu: Předsíň, ve které jsou prostorné vestavěné skříně, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, ložnice se samostatným WC, koupelna s prostorným sprchovým koutem a další toaletou. Kuchyňská linka je vybavená vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka a velká lednice), součástí kuchyně je i praktický barový pult. Podlaha vinylová, v chodbě a na WC je použita dlažba.

https://my.matterport.com/show/?m=3wZsqQBPkR2

Náklady na provoz bytu činí 3.241,- Kč za měsíc plus elektřina a plyn.
K bytu patří vlastní sklep a společná zahrada s desetiprocentním podílem na ní. Parkovaní zajištěno díky modrým zónám před domem, možnost v případě zájmu přikoupit i garáž za cenu 900.000,-Kč.

Z bytu je nádherný výhled na Prahu od Náplavky až po Strahov. Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a výborná dostupnost do centra Prahy dělá z této nabídky neopakovatelnou příležitost pořízení krásného bydlení s nadstandardními parametry. Autobusové spojení do centra je velmi rychlé – Na Knížecí (metro Anděl) cca 6 min, metro Jinonice 8 min. Intervaly 4-8 minut. Autobusová zastávka a prodejna Albert cca 150 m od domu. Dětské hřiště Přímá ve vedlejší ulici. V blízkosti se také nacházejí restaurace „Na Vinici“ a „U Krbu“, řezník, biopotraviny. Na kole je možné dojet do nedalekého Prokopského údolí, případně využít cyklostezky podél Vltavy směr Černošice, Karlštejn, apod.

Zaujala Vás táto nemovitost? Zavolejte a domluvte si termín prohlídky. S finanční poradkyní Ing. Radkou Švarcovou se na Vás budeme těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky