Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 72 m2 Řecká, Ostrava Poruba

Prodej bytu 2+kk 72 m2 Řecká, Ostrava Poruba

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

*REZERVOVÁNO* Jste-li milovníkem nádherných přírodních panoramat, otevřeného prostoru s nadčasovými prvky, pak prosím na chviličku zpomalte a pořádně zbystřete! Pokud navíc vyhledáváte a čerpáte energii ze slunce a denního světla, máme pro Vás opravdový atypický skvost, který se jen tak v nabídce nemovitostí skutečně často neobjevuje!
Tady u nás v Porubě, konkrétně na ulici Řecká, na nového majitele již netrpělivě čeká tato nádherná bytová jednotka o původní dispozici 4+1, která vznikla spojení menšího bytu a společenské místnosti nevyužívané ostatními členy SVJ. Aktuálně je dispozičně řešena jako nadstandardně vzdušný ateliérový byt 2+kk s komorou, velkou koupelnou i WC a dvojitým balkónem přístupným z kuchyně. Světlost a vzdušnost tomuto bytu dodává 15 (slovy: patnáct!) oken a na druhé straně pouhé 3 dveře (vchodové nepočítaje). Byt situovaný do nejvyššího 13. podlaží kompletně revitalizovaného panelového domu o celkové výměře 72 m2 Vám tak zajistí maximální pohodlí a komfort na té nejvyšší úrovni a zároveň nikým nerušenou pohodu. Výhledy do okolí, zejména pak na naše nejvýznamnější horské vrchy, stojí opravdu za to! Nadčasové dispoziční řešení a otevřený prostor navíc dodává nepopsatelný pocit volnosti a doslova bere dech. Byt procházel postupnou rekonstrukcí a v aktuální podobě snese ta nejpřísnější kritéria. Další úpravy již prakticky nejsou nutné. Nízké provozní náklady navíc nového majitele rozhodně potěší. Na nic nečekejte a přijďte se o výjimečnosti tohoto bytu přesvědčit spolu s námi. Bytem Vás rádi provedou a dílčí informace včetně možnosti financování za nejvýhodnějších podmínek na trhu Vám sdělí makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz. Těšíme se na Vás! *REZERVOVÁNO*

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky