Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 70 m2 Karlova, Plzeň

Prodej bytu 2+kk 70 m2 Karlova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

K prodeji Vám nabízíme krásný a prostorný byt 2+KK o výměře 69,74 m², který se nachází v domě postaveném v roce 2007 v širším centru města, v Karlově ulici. Z aktuální nabídky bytů v Plzni o dispozici 2+KK se jedná o jeden z největších nabízeních bytů na jehož dostavbu nemusíte čekat.

Velký obývací pokoj Vám nabídne dostatek místa pro prostornou sedací soupravu, větší jídelní stůl, a pokud pracujete z domova, pak sem bez problémů umístíte i pracovní kout. Jste-li milovníky vaření, nadchne Vás množstvím úložného prostoru kuchyňská linka, která je samozřejmě vybavená vestavěnými spotřebiči (myčka nádobí, elektrická i mikrovlnná trouba, varná deska, digestoř). U kuchyně se nachází také praktická komora, kde je umístěna pračka a kam se Vám pohodlně vejdou další nezbytnosti. Máte raději vanu nebo sprchu? Vybrat si nemusíte - v koupelně najdete obojí. Další výhodou tohoto bytu je samostatná toaleta. A samozřejmě zde najdete i ložnici. Jako bonus může v ceně bytu zůstat veškeré vybavení.

Vytápění a ohřev vody je řešený centrálně dálkově. K bytu náleží také sklep umístěný v 1.podzemním podlaží domu. Zadním vchodem, přes který je bezbariérový přístup do domu, se dostanete na pozemek, který je součástí domu a je oplocený.

V pěší vzdálenosti od domu najdete veškerou občanskou vybavenost a služby, které potřebujete k pohodlnému životu. Za čtvrt hodinky dojdete na náměstí Republiky a do 400 m jsou vzdálené zastávky MHD (tramvaj i trolejbus).

Byt je k dispozici k okamžitému nastěhování. Pro sjednání prohlídky a více informací nás neváhejte kontaktovat. Obrátit se na nás můžete také pro návrh nejvýhodnějšího financování prostřednictvím úvěru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky