Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 69 m2 U Sokolovny, Humpolec

Prodej bytu 2+kk 69 m2 U Sokolovny, Humpolec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jsem moc rád, že Vám mohu představit moderní, svěží byt, s nejpodstatnější výhodou dnešní doby a tou je příjemná energetická náročnost, kterou Vám deklarujeme i na energetickém štítku. Stejně tak tomu napomáhá jižní orientace bytu.
I přes dispozici 2kk je byt tak prostorný, kdy takového prostoru často nedosahují i některé byty 3kk. Byt je v 1. nadzemním podlaží, přesto můžete využít výtahu, a tak nastěhování se do tohoto bytu nemusí být pro Vás posilovnou, kterou máte hned vedle domu. Do obchodu pouhých 5 minut pěšky a máte-li děti, tak na dětské hřiště dojdete za 4 minuty. Před Vašimi okny nestojí žádné šedivé budovy, ale po většinu roku máte výhled na zeleň a sportovce na hřišti, kteří Vám možná budou inspirací a motorem k aktivnímu životu. Nesportujete a tíhnete spíše k pohodlí sedadel Vašeho motorového člena rodiny? Pak oceníte parkoviště před domem, kde i já mohu potvrdit, že jsem vždy místo našel.
Pro ty z Vás, kteří nehledáte bydlení, ale investici je to ta nejlepší volba, neboť byty uprostřed trasy na D1 jsou velmi žádané.
Jestli Vás byt zaujal, stačí mi zavolat a domluvit si prohlídku. Možná právě v tu chvíli pro Vás začíná nová etapa života.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky