Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 69 m2 Spolková, Brno Zábrdovice

Prodej bytu 2+kk 69 m2 Spolková, Brno Zábrdovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji vzdušný byt 2+kk (69 m²) se 2 komorami a sklepem v městské části Brno - Zábrdovice. Byt lze jednoduchou úpravou změnit na dispozici 2+1 s neprůchozími pokoji a využít na investici.

Interiér bytu je po kompletní rekonstrukci (rozvody elektřiny, vody, sociální zařízení, kuchyň s vestavěnými spotřebiči) a může zůstat částečně vybaven.

Velkou výhodou bytu je prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, kde lze trávit společný čas s rodinou a přáteli. Další úložný prostor najdeme jak ve vestavěné skříni přes celou stěnu v ložnici, tak i v zádveří. Zaparkovat lze jednoduše na ulici před domem.

Tato lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností do centra (tram 2, 3, 4, 5, 9, 11, pěšky do 20 min) a občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, VŠ, lékaři, obchody, parky, sportovní centra). Byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky nízkým nákladům na jeho provoz, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky