Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 69 m2 5. května, Praha

Prodej bytu 2+kk 69 m2 5. května, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud chcete bydlet v opravdu těsné blízkosti metra a v oblasti s veškerou občanskou vybaveností jako jsou obchody, školy, restaurace, OC Arkády …., pak z tohoto útulného bytu s balkonem budete na stanici metra Pankrác či Pražského povstání tak za dvě minuty. Zastávka nočního autobusu je přímo před domem.

Byt prošel před pěti lety kompletní rekonstrukcí: nové posílené elektrorozvody v mědi, voda v plastu, nové plynové vedení a před dvěma lety byly pořízeny dvě klimatizační jednotky. Nově je také instalováno filtrační zařízení pro přívod čerstvého vzduchu nasávaného nad střechou. Pro ohřev vody v kuchyni slouží el. bojler, na WC malý el. ohřívač a v koupelně je plynový průtokový ohřívač Junkers – můžete se sprchovat „do aleluja“ a teplá voda stále teče.
V celém bytě byly v hojné míře využity přírodní a ekologické materiály a také rozmanité světelné zdroje, vč. podsvíceného stropu. V obývacím pokoji je vybudované patro na spaní z masivního dřeva, koupelna je vybavena jak sprchovým koutem, tak vanou a na míru vyrobeným nábytkem z masivu.
V bytě je samostatná komora, množství vestavěných úložných prostorů, včetně jednoho pro umístění pračky a sušičky.
Byt se nachází ve 3. NP cihlového domu s vyššími stropy a velkými okny. Patří k němu vlastní sklep (5,3 m2). Za domem je k dispozici krásná udržovaná zahrada se sušákem na prádlo a s možností posezení pod pergolou. Okna bytu jsou orientována na severovýchod.

SVJ v domě spolehlivě funguje, proběhly četné údržby: nová střecha, výtah, plastová izolační okna, rekonstrukce balkonů, nové stoupačky, rozvody plynu i elektriky, a v neposlední řadě sanace sklepních prostor a revitalizace zahrady.

V okolí jsou i přírodní oázy pro Váš odpočinek, jako např. Kavčí hory, Jezerka, Centrální park Pankrác nebo Vyšehrad se svými rozsáhlými sady.

Poplatky za služby a do fondu oprav činí 3.000,- měsíčně plus spotřeba energií za byt cca také 3.000,- měsíčně.
Využijte jedinečnou příležitost a zavolejte si o prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky