Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 65 m2 Buzulucká, Hradec Králové

Prodej bytu 2+kk 65 m2 Buzulucká, Hradec Králové

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji byt 2+kk v původním udržovaném stavu o ploše 55m2 v osobním vlastnictví ve 3.patře čtyřpodlažního zděného domu v Hradci Králové v blízkosti Šimkových sadů. Byt Vás uvítá předsíní, z níž vstoupíme do pokoje s protihlučným plastovým oknem, díky němuž je v bytě naprostý klid. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientovaný do dvora. Koupelna s vanou a karmou je přístupná z obou pokojů, WC je samostatné. V bytě je komora. Proběhlá rekonstrukce domu zahrnuje opravu střechy, novou fasádu, rozvody vody. Dům je vytápěn dálkově. K bytu patří prostorný sklep, k dispozici je i společná kolárna a sušárna. Na patře je balkon společný pro 2 byty orientovaný do dvora. Parkování je možné ve dvoře za domem, který je možné využít i k věšení prádla a k relaxaci.
Zajistíme Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky