Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 64 m2 Našich Mučedníků, Zdice

Prodej bytu 2+kk 64 m2 Našich Mučedníků, Zdice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlet v tomto bytě znamená bydlet tak blízko přírodě, jak jen je to možné. U vstupu do domu společná terasa ke grilování a posezení, hned za brankou les a pár metrů od domu začínající cyklostezka. Tahle lákadla nemohou nechat klidným nikoho, kdo má rád pohodu, přírodu a rád dýchá čerstvý vzduch.

Byt 2+kk o výměře 64m2 v přízemí nově zrekonstruovaného domu o sedmi bytových jednotkách v ulici Našich Mučedníků na kraji obce Zdice je nyní k mání. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a velkoryse prostorné koupelny s rohovou vanou. Všechna okna bytu jsou orientována od již tak klidné ulice a to buď do terasy u vstupu do domu, nebo do sousední zahrady (není ve vlastnictví).

Byt byl moderně zrekonstruován a je nabízen včetně veškerého nábytku. Kuchyňská linka disponuje troubou se sklokeramickou varnou deskou, kombinovanou lednicí s mrazákem a digestoří s odvětráváním.

Na podlaze pokojů je plovoucí laminátová podlaha, v chodbě a koupelně dlažba.

V domě je zřízeno SVJ, má vlastní plynový kotel, který dodává teplo do všech bytů a ohřívá vodu.

Parkování je možné na vyhrazeném prostoru před domem na ulici.

Zdice jsou čtvrté největší město okresu Beroun ve Středočeském kraji. Leží asi 40 km jihozápadně od Prahy na dálnici D5 Praha - Plzeň, 10 km jihozápadně od Berouna. Jde také o významnou železniční stanici na železniční trati Beroun-Plzeň. V kotlině, ve které se Zdice nacházejí, protékají řeka Litavka od jihu, Červený a Stroupnický potok od jihozápadu. Žije zde přibližně 4 100 obyvatel, mezi které se můžete zanedlouho počítat i vy.

Byt je v osobním vlastnictví a lze na něj bez omezení čerpat hypotéku, s jejímž vyřízením vám rádi pomůžeme.

Neváhejte mi zavolat, rád zodpovím jakékoliv vaše dotazy a budu se těšit na setkání s vámi na prohlídce.

Váš makléř Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky