Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 63 m2 U Bažantnice, Heřmanův Městec

Prodej bytu 2+kk 63 m2 U Bažantnice, Heřmanův Městec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Láká Vás bydlení v centru města, ale zároveň kousek do přírody? Chcete nové bydlení bez starostí? Líbí se Vám vůně novostavby a klasický panelový byt Vás neláká?

V tom případě jsou tyto řádky určeny přímo Vám, protože takový byt se často neprodává!

Tento byt je o dispozici 2+kk mezonet s celkovou užitnou plochou 63m². Ve spodní části bytu se nachází vstup do bytu, kterým se dostanete do společenské místnosti s kuchyňským koutem a obývacím pokojem, ve kterém je nádhernou dominantou obrovské okno, díky kterému bude v bytě dostatek světla, které bude dělat byt příjemně prosluněným. Z této místnosti můžete vstoupit do koupelny s toaletou. Hned vedle kuchyňského koutu se nachází velmi prakticky místnost, která se dá využít například jako sklad potravin nebo šatna. Po schodech se pak dostanete do druhého patra tohoto bytu, kde se nachází místnost, která může být využívána jako ložnice.

Bytový dům, ve kterém se byt nachází je díky preciznosti a přístupu investora velmi příjemně navržen v kombinaci původních materiálů s kombinací nových technologicky vyhovujících materiálů k dokonalému a příjemnému žití v budově s krásnou historii a přesto rázem rekonstrukce v novostavbě.

Bytový dům se nachází téměř v centru města, takže budete mít v příjemné blízkosti všechny potřebné služby, jako jsou obchody nejen s potravinami, ale se všemi domácími potřebami. Zároveň se pár kroky dostanete do dvou krásných parků, které jsou ideální pro relax a načerpání spousty nové energie. Ve městě je také mateřská a základní škola, kavárny, cukrárna, několik restaurací, pizzerie, kino, pošta, stavebniny, sportovní hala, fotbalové hřiště, workoutové hřiště a čerpací stanice. Město Heřmanův Městec se nachází na úpatí Železných hor, takže o možnosti výletů do blízké přírody nebudete mít nouzi.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky zajímavým možnostem, pro Vás připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.
Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky