Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 62 m2 Tyršova, Letohrad

Prodej bytu 2+kk 62 m2 Tyršova, Letohrad

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

A je tu skvělá zpráva pro mnohé z vás. Konkrétně pro ty, kteří v tak hojném počtu poptávají bydlení v Letohradě. Ano, mám pro vás nabídku a to ne ledajakou. Jde o přízemní byt o dispozici 2+kk s praktickým bonusem ve formě šatny a částečně odděleného koutu vhodného pro pracovnu. Za chladných zimních večerů můžete příjemně posedět v obýváku u krbu a naopak v létě lze využít k relaxaci zastřešenou terasu a nebo svou část ze společné zahrady za domem.

V roce 2012 prošel byt celkovou rekonstrukcí. Původní okna byla vyměněna za plastová, všechny vnitřní dveře i zárubně jsou z masivu, jako podlahová krytina byla použita částečně laminátová plovoucí podlaha a keramická dlažba. Nové jsou i vstupní dveře do bytu. K vytápění se zde používá krb napojený na ústřední rozvod a lze jím ohřát i vodu v bojleru. Systém je ale připraven na nainstalování elektrokotle. Hotové jsou také nové rozvody vody a elektřiny.

Lokalita bytu je velmi výhodná. Do 10 minut dojdete pěšky jak do samého centra Letohradu, tak také například do supermarketu, školy, školky, na poštu, do několika restaurací, zábavního centra pro děti a dalších kulturních i sportovních zařízení. V bezprostřední vzdálenosti je zde také vlakové a autobusové nádraží. I navzdory tomu je místo klidné a tiché.

Bude-li vás zajímat více informací a nebo budete-li rozhodnuti se přijít podívat, neváhejte zavolat a objednat se na prohlídku. Pokud nemáte jasno v tom, jak a zda byste zvládli financování, ráda vám poradí a celou věc s vámi probere kolegyně, finanční poradkyně Blanka Kultová. Těšíme se na vás na prohlídkách!
Jana Horská, realitní makléř

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky