Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 61 m2 Říčanská, Brno Bystrc

Prodej bytu 2+kk 61 m2 Říčanská, Brno Bystrc

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte útulný byt pro Vaši rodinu s ideálním umístěním pro malé děti? A navíc v blízkosti brněnské přehrady na příjemné procházky? Potom neváhejte a podívejte se na Vaše nové bydlení!
Nabízíme k prodeji novostavbu cihlového, energeticky úsporného bytu 2+kk v Brně Bystrci, na ulici Říčanská. Byt v bezbarierovém domě v OV o výměře 56 m2 se nachází ve 3. NP s prosluněným obývacím pokojem a kuchyňským koutem (30 m2) orientovaným na jihozápad. Ten disponuje zcela novou kuchyňskou linkou vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, myčka, indukční varná deska). Výhodou bytu je také prostorná šatna a komora přímo na patře. I když se byt nachází v klidné okrajové části Brna, je zde vynikající dostupnost MHD (bus 52, 54, E50, tram.1). V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, Albert, lékaři, večerka, kavárna). Uvolnění na domluvě. Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte realitní makléřku o prohlídku. Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky