Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 61 m2 Libušská, Praha Libuš

Prodej bytu 2+kk 61 m2 Libušská, Praha Libuš

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bývalá továrna, která se v roce 2008 přeměnila velmi povedeným projektem na bytový komplex nabízí stylové atmosférické bydlení. Aktuálně je možno využít nabídky bytu 2+kk o podlahové ploše 61,3m2 v prvním patře s balkonem orientovaným do dvora.

Byt je laděný do kombinace dřeva a bílé barvy a působí svěžím a prostorným dojmem. Hlavní obývací pokoj s kuchyňskou částí se rozkládá na úctyhodných 35m2 a je z něj přístup do ložnice (12m2) a na balkon (7m2). Všechna okna včetně balkonu jsou orientována na jih a proto je byt skutečně slunný a zalitý sluncem po většinu dne.

Posezení na balkoně a pohled přes protější budovu působí při hezkém počasí jižanským přímořským dojmem.

V prostorné koupelně najdete vanu, toaletu i pračku. V chodbě se nachází prostorná šatní skříň, která bez problémů pojme většinu věcí. Na sezónní věci je v domě k dispozici komora.

K bytu patří jedno parkovací garážové stání v roletovém zakladači v suterénu budovy. Celý areál je zabezpečený čipovou branou a dvůr je tedy určen pouze pro obyvatele domu. Většina dvora je dlážděná, najdete zde však i oživení v podobě zeleně.

Dvě stě metrů přes park je Albert, jednu stanici autobusem Lidl, případně tržnice SAPA. Nejbližší obchodní centrum je Novodvorská Plaza, v okolí je dostatek menších obchodů, kaváren i restaurací. Relax poskytne blízká Modřanská rokle, případně údolí Kunratického potoka. Jedná se o bydlení uprostřed vilové čtvrti bez starostí spojených s péčí o rodinný dům. Za výbornou příležitost lze považovat plánování výstavby metra trasy D, kdy stanice metra Libuš bude umístěna na nedaleké Novodvorské ulici.

Nákup bytu je možné bez komplikací realizovat hypotékou, s jejímž vyřízením Vám rádi pomůžeme.

V případě většího množství zájemců nevylučujeme možnost jednání o ceně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky