Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 58 m2 Husitská, Praha

Prodej bytu 2+kk 58 m2 Husitská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné nebytové prostory pro svůj home office, provozovnu firmy, kanceláře či cokoli jiného?
Nabízíme tiché místo s nerušeným soukromím.
Praktické ubytování pro studenty. Docházková vzdálenost na VŠE.
Vhodné pro salony všeho druhu (kadeřnictví, masáže, kosmetika atd.), jakékoli poradny, hudební studio či týdenní ubytování pro studenty apod.
Nebytová jednotka je umístěna v suterénu domu bez přístupu denního světla.

Využijte jedinečnou příležitost získat krásný nebytový prostor 2+kk na Praze 3 s výbornou dostupností na metro B/C - Florenc (3 min. busem), metro A - Flora (6 min. busem); MHD 1 min. od domu; autem 4 minuty na magistrálu.
Celý nebytový prostor je suchý a čistý a je citlivě zrekonstruován se zachováním prvků původního kamenného a cihlového zdiva. Jedná se celkem o 58 m2 s kuchyňským koutem, koupelnou a samostatnou toaletou. V prostorné chodbě lze umístit i psací stůl jako jedno pracovní místo. Zadní místnost (ložnice) má snížený podhled (výška stropu cca 165 cm). Na podlahách je dlažba.

Nově je zde instalována profi rekuperační jednotka Thermwet, která zajišťuje neustálou výměnu vzduchu z prostoru za čerstvý ze zahrady a odvod případné vlhkosti. Vytápění je zajištěno ústředním topením, dům má svůj vlastní kotel, vč. ohřevu vody.

K dispozici je dvorek ve vnitrobloku. Dvorem projdete přímo na vrch Vítkov, do přírodní oázy s cyklostezkami, nádhernými výhledy na Prahu, kavárnou, venkovní posilovnou a památníkem Jana Žižky. V okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost. V minulosti bylo využíváno jako kancelář s možností ubytování. V domě výborně funguje SVJ, které se o nemovitost řádně stará.
Měsíční zálohy cca 3500,- Kč.
Jednotku v osobním vlastnictví lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme a vyřídíme za těch nejlepších podmínek na trhu. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky