Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 58 m2 Chudčice

Prodej bytu 2+kk 58 m2 Chudčice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jeden bytový dům a krásná příroda, lesy … Pokud Vás předchozí slova zaujala, pojďme nahlédnout dále. Čeká na Vás totiž zajímavá příležitost, která si jistě zaslouží Vaši pozornost. K prodeji nabízíme pěkný byt 2+KK, který je ihned volný k nastěhování.

K příjemnému bydlení napomáhá upravené okolí a možnost volného parkování. Umístění v bytovém domě pak zase nabízí jisté soukromí a bezbariérový přístup. Dispozici bytu umocňují prostorné místnosti, díky čemuž je možné si účelně rozvrhnout vybavení interiéru. Jistě si také umíte představit, jak si plánujete a vytváříte útulný domov podle svých představ.

Konkrétně se jedná o nabídku bytu v okrajové části obce Chudčice, v blízkosti lesa a s dobrou dostupností blízkých měst. Nachází se nedaleko sportovního areálu s tenisovými kurty a fotbalovým hřištěm, je zde samozřejmě i volný prostor pro děti. Nejen mladé rodiny, ale i aktivní páry zajisté ocení množství cest pro procházky v okolních lesích a zájemci se sportovním duchem zase uvítají zajímavé možnosti pro cykloturistiku.

Na Vaše dotazy i domluvu prohlídky se těšíme, kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky