Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 57 m2 Hornická, Dobříš

Prodej bytu 2+kk 57 m2 Hornická, Dobříš

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete se nastěhovat, neřešit rekonstrukci a už jen bydlet? Máte rádi pohodlí? Mrkněte na byt z naší nabídky, jistě se do něj zamilujete.

- bydlení v centru Dobříše
- 30 min. od Prahy
- klid 5. podlaží
- nový výtah
- balkon s krásným výhledem
- sklep
- možnost parkování
- obklopen přírodou

Zrekonstruovaný byt o dispozici 2kk s balkonem a sklepem je vzdálený jen pár desítek metrů od Mírového náměstí a díky tomu nejnutnější pochůzky zvládnete obejít pěšky. Najdete zde vše co k bydlení ve městě patří. Obchůdky s oděvy a specializované prodejny, obchody s potravinami, banku, poštu, autobusové nádraží, restaurace a kavárny, zdravotní středisko, rehabilitace, mateřské, základní i střední školy, sportoviště, tenisový kurt a mnohé jiné.

Byt má koupelnu s toaletou a rohovou vanou. Oděvy a obuv v chodbě lehce schová nová vestavěná skříň. Kuchyňský kout je prakticky zařízený a vybavený vestavěnými spotřebiči jako je elektrický sporák, mikrovlnná trouba a elektrická trouba. Součástí je i lednice. Kout volně přechází ve světlý obývací pokoj orientovaný na západ, který se pyšní úchvatným výhledem z okna na Brdské kopce. Večer z něj můžete pozorovat krásné západy slunce. Z obývacího pokoje vejdete do další místnosti s balkonem. Ten vám nabídne pohled východním směrem do parku, na město a krajinu za ním.

Byt je připraven k nastěhování.

Zakoupíte-li si parkovací kartu za symbolických 300,-/rok od města Dobříš, můžete svůj vůz parkovat hned u domu.

V blízké budoucnosti je plánována rekonstrukce fasády domu.

Město Dobříš najdete v jednom z nejkrásnějších údolí Středočeského kraje, které je z jihovýchodní strany chráněno kopci zvanými Kozí Hory a ze strany severozápadní ho obklopuje Brdská vrchovina.

Téměř devítitisícová Dobříš vám může nabídnout krásné procházky okolní krajinou, nespočet malebných zákoutí, desítky cyklistických a turistických tras, mnoho zajímavých památek, impozantních staveb a v neposlední řadě návštěvu zámku Dobříš s francouzskou zahradou a anglickým parkem, který je bezpochyby dominantou celého regionu. Na své si zde přijdou milovníci relaxace a odpočinku, rybáři i myslivci.

Z Prahy směrem na Strakonice se sem dostanete po dálnici D4 asi za 30 min. (cca 40 km), z okresního města Příbram je to sem necelých 20 km a cesta vám zabere jen pár minut. Autobusy odjíždí každých 30 min. oběma směry.

Ve městě se během roku koná také řada zajímavých kulturních a sportovních akcí.

Hledáte-li pěkné a pohodlné místo na bydlení, tento byt je bezpochyby tím pravým.

Zavolejte a domluvte si prohlídku, těšíme se na vás.

Naše společnost vám podle Vašich možností doporučí nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vám vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky