Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 56 m2 Rižská, Praha Hostivař

Prodej bytu 2+kk 56 m2 Rižská, Praha Hostivař

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Název projektu Slunečný vršek je naprosto trefný. Byt s dispozicí 2+kk s balkonem o velikosti 55m2 (podlahová plocha) + 5m2 (balkon) v Rižské ulici se nachází v jeho středu a je doslova obklopený zelení.

Byt samotný má dvě obytné místnosti. Velkoryse řešený obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči a se vstupem na balkon. Místnost je velice světlá díky francouzským balkonovým dveřím a velkému oknu. Na podlaze je plovoucí podlaha v barvě tmavého ořechu, což velmi vkusně rezonuje s barevnou kombinací kuchyňké linky, která je z části také v dřevěném dekoru a z části v bílém polomatu.

Ložnice skýtá dostatečný prostor pro umístění velké postele s příslušenstvím, ale i šatní skříně či komody a dalšího nábytku.

Obě místnosti mají okna orientována východním směrem.

V koupelně je vada včetně odkládacího prostoru na kosmetiku a toaleta. Navíc se v bytě nachází i oddělená komora s přívodem vody na pračku. I ta je součástí nabídky.

Nejvýznamnější devizou tohoto bydlení je bezpochyby okolí, které patří k nejhezčím místům v Praze. Doslova přes ulici začíná Hostivařský lesopark se svými cyklostezkami i chodníky pro pěší, nezaměnitelnou přehradou a plážemi kolem ní. I bezprostřední okolí domu je od výstavby koncipováno jako prostor k odpočinku a relaxaci, v otevřených vnitroblocích najdete parčíky s jezírky, ale i dětská hřiště.

V bezprostřední blízkosti se nachází Albert, pizzerie, kavárny, areál je kompletně pokrytý sítí obchodů i služeb (MŠ, ZŠ, lékárna, pošta) a velmi dobře dostupný (metro Opatov 5 minut BUSem). Nedaleko se také nachází obchodní centrum Park Hostivař a nezaměnitelným symbolem oblasti se stal pivovar s restaurací Hostivar.

Byt je možno bez komplikací financovat hypotékou, rádi vám s jejím vyřízením pomůžeme.

Přijďte se přesvědčit o tom, že bydlet na Slunečném vršku je radost. Zavolejte mi, budu se těšit na setkání při prohlídce.

Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky