Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 54 m2, Loučná pod Klínovcem Loučná

Prodej bytu 2+kk 54 m2, Loučná pod Klínovcem Loučná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní, plně vybavený apartmán 54 m², o dispozici 2 kk, v apartmánovém komplexu v obci Loučná pod Klínovcem, v blízkosti centrálního parkoviště a sjezdového areálu.
Ve spodní části apartmánu je umístěn obývací pokoj, plně vybavená kuchyň a 2 balkóny. Koupelna se sprchovým koutem, vlastní kotel i bojler. Na chodbě jsou na míru zhotovené vestavěné skříně s dotykovým otevíráním. Prostor pod schodištěm je také využit vkusnou vestavbou, vznikla tím odkládací místnost. V horním patře je umístěna ložnice s celo-proskleným štítem, který umožňuje nádherný a uklidňující pohled do okolí. Tento typ apartmánu je v tomto areálu pouze 3 x. K apartmánu patří i skřínka pod schodištěm, která je umístěna v přízemí apartmánového domu, na odkládání sportovního vybavení. Součástí apartmánu je i vlastní parkovací stání, celý areál je opatřen závorou. Apartmán lze vytápět dálkově, náklady na provoz jsou v současné době 1850,- Kč měsíčně. Apartmán lze využít jak rekreaci, tak k bydlení. Apartmán Vám velice rádi ukážeme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky