Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 53 m2 Hrušovany u Brna

Prodej bytu 2+kk 53 m2 Hrušovany u Brna

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme příjemné a klidné bydlení těm, kteří se nemohou rozhodnout, jestli chtějí po ruce raději město nebo les.

Byt 2+kk se nachází v Hrušovanech u Brna. Ačkoliv se jedná o velmi klidnou obec, do Brna se dostanete do 15 minut, ať už autem nebo hromadnou dopravou. Les a příroda na Vás čeká také nedaleko, v blízkosti Moravského Krumlova, a na Pálavu je to, co by kamenem dohodil. Obec samotná má ale své kouzlo a příjemnou atmosféru a příznivci aktivního životního stylu si zde přijdou na své. Příjemnou procházkou může být například cesta na zámek v nedalekých Židlochovicích, zakončená na rozhledně Výhon s krásným výhledem po okolí.

Samotný byt, o výměre 53 m2, se nachází ve 3. NP a je příjemně dispozičně řešený. Vstupem do bytu a projitím malé chodby se dostáváte do obývacího prostoru propojeného s kuchyní. Velký pokoj nabízí při správném řešení možnost prostorového oddělení pro vytvoření například obývací a jídelní části, nebo třeba oddělení zóny odpočinku od zóny pracovní. Pracovnímu prostoru hraje do karet množství přirozeného světla přicházející z francouzského okna. Přilehlý kuchyňský kout je řešen efektivně. Uspořádání do tvaru písmene U poskytuje dostatek pracovní plochy i úložných prostor a zároveň snadnou práci v kuchyni.

Lahodnou kávu si pak můžete vychutnat na balkóně, který je s bytem propojen zmiňovaným francouzským oknem. Chuť kávy, zpěv ptáků a vůně jara potěší každou duši.

Za obývacím pokojem se nakonec nachází prostorná ložnice, která bez problémů pojme i velké množství úložných prostor, aby zbytek bytu mohl zůstat jednoduchý a vzdušný. V celém bytě jsou plovoucí podlahy nebo dlažba, na balkoně venkovní i vnitřní rolety a okna jsou plastová. K bytu navíc náleží také sklep a parkovací místo přímo u domu.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností.

Neváhejte a přijďte si byt prohlédnout.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky