Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 52 m2 Švábenicova, Trutnov

Prodej bytu 2+kk 52 m2 Švábenicova, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

! REZERVOVÁNO!

Ať už svůj čas rádi trávíte dlouhými procházkami lesem či spíše navštěvujete kavárny a restaurace v centru města, chcete bydlet v klidné lokalitě, ale zároveň mít všude blízko, tak právě Vám představuji krásný byt, který má ideální výchozí polohu pro všechny Vaše cesty.

Horská střediska dostupná do 20 minut jízdy autem, kilometry turistických cest i cyklotras, celoroční kulturní i sportovní vyžití a spousta pracovních příležitostí- to vše je Trutnov, město draka, brána do Krkonoš.

A já Vám zde nyní nabízím krásný byt, který prošel v roce 2016 kompletní a velice vkusnou rekonstrukcí pod vedením architektonického studia Reaktor - nemusíte tedy sahat do kapes kvůli nutným investicím. Po celou dobu od rekonstrukce je pak obýván jedinou nájemnicí a vše je v perfektním udržovaném stavu.

K bytu náleží dva prostorné sklepy a celý dům má udržovaný oplocený pozemek, kde je možné posedět, využít dětské pískoviště, či v letních měsících pověsit prádlo.

SVJ domu hospodaří s přebytkem a v plánu je aktuálně realizace opravy světlíku, na kterou má SVJ našetřeno.

Záloha na vodné/stočné se počítá na osobu ve výši 250,- Kč měsíčně, topit budete novými plynovými vafkami a vodu v bytě ohřívá nový elektrický bojler.

Už se vidíte, jak si v této krásné kuchyni vaříte po ránu kávu a chystáte se na vycházku třeba na Gablenz? Zavolejte mi a já se s Vámi budu těšit na osobní prohlídku. A o možnostech ideálního financování koupě bytu si můžete pohovořit s mou kolegyní, finanční specialistkou společnosti Fincentrum & Swiss Life Select.

Tak na viděnou v Trutnově, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky