Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 51 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Prodej bytu 2+kk 51 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji světlý, bezbariérový byt 2+kk v OV na ulici Oblá, Brno – Nový Lískovec. Byt s balkonem o celkové ploše 51 m2 se nachází v 7. NP panelového domu, který prošel od r. 2009 kompletní revitalizací (zateplená fasáda, výtahy, plastová okna, stoupačky, bezpečnostní vchodové dveře). Interiér bytu je po rekonstrukci (zděné jádro, voda v plastu, podlahy, omítky). V bytě zůstává kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (varná deska, trouba a myčka), šatní skříň v ložnici i předsíni, které nabízí dostatek úložných prostor a koupelnový nábytek. Byt je orientován na západ a nabízí luxusní výhled na Kamenný vrch. Uvolnění dle domluvy. K bytu náleží sklepní kóje, můžete využít praktickou sušárnu společnou pro patro přímo vedle bytu a zaparkovat lze před domem. Jedná se o klidnou lokalitu s perfektní dostupností do centra (26, 37, 50), D1 i přírody. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, VŠ, Albert, lékaři, pošta, obchodní centrum Campus Square). Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky