Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 51 m2 9. května, Bohumín Nový Bohumín

Prodej bytu 2+kk 51 m2 9. května, Bohumín Nový Bohumín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Plesá-li Vaše srdce pro Bohumín a toužíte zde bydlet nebo snad realizovat své investiční plány? Láká Vás představa bydlení v poctivém cihlovém nízkopodlažním domě? A co byste řekli bezbariérovému přístupu? Pokud Vás následující slova zaujala, zbystřete a čtěte dále!

Rádi bychom Vám ke koupi nabídli krásný, zrekonstruovaný a plně bezbariérový družstevní byt o dispozici 2+kk a výměře 51,3 m2 situovaný do zvýšeného přízemí původní bohumínské nízkopodlažní zástavby. Dům je vzdálený od samého centra města co by kamenem dohodil! V domě proběhla výměna plastových oken a byt samotný prošel v roce 2012 kompletní rekonstrukcí včetně kompletní změny dispozice. Za zmínku jistě stojí, že je byt zateplen a izolován od suterénu i od stropu, výměnou prošla kompletní elektroinstalace a nové je také topení v celém bytě. Po vstupu do bytu se ocitáme v podélné chodbě, odkud je přístup do všech jednotlivých místností – WC s koupelnou, ložnice a na jejím konci také obývacího pokoje, jenž je propojen a otevřen s kuchyňským koutem. Byt je vybaven novým samostatným plynovým kotlem a zásobníkem na ohřev vody a topení. Nízké provozní náklady na bydlení vytváří z bytu skvělou investiční příležitost.

Pro vysokou atraktivitu této nabídky s veškerou občanskou vybaveností v pěším dosahu rozhodně nedoporučujeme otálet! Na poskytnutí bližších informací i osobní prohlídku s Vámi se těší makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky