Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Vindyšova, Praha

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Vindyšova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte útulný a krásný byt na bezpečném místě blízko přírody a přesto nedaleko centra, nebo naopak spíše investici, pak pro vás máme přesně to, co hledáte.
Byt, který se vám právě chystáme představit se nachází v Radotíně, v městské části Prahy 16. Městská část Radotín se rozkládá na levém břehu Berounky, nedaleko soutoku s Vltavou, na jihozápadním okraji Prahy. Do jeho katastru zasahuje východní okraj Chráněné krajinné oblasti Český kras. Na území navazuje takzvaná „ oblast klidu“, Radotínsko-chuchelský háj. Radotín disponuje kompletní občanskou vybaveností (Městský úřad, Česká pošta, praktičtí i odborní lékaři, Městská i státní Policie) včetně mateřské i základní školy. Je zde velmi dobré a rychlé spojení do centra metropole je MHD, nebo vlakem. Za 17 min. jste autem na Smíchově, BUS 15 min. na metru. Neradi sedíte doma? Vyrazte pěšky, nebo na kole po stezce starých mlýnů. Pokud rádi sportujete stezky v blízkosti domu Vám poskytnou vyžití. Můžete si zaběhat, nebo se protáhnout na kolečkových bruslích. Radotín je plný krásných a rozsáhlých lesů, ideální pro dlouhé procházky přírodou. Na pivo to máte taky nedaleko, jen si vybrat kam "na jedno". Zkrátka kombinace atraktivního místa, příjemného interiéru, a výborné dostupnosti jak do Prahy, tak do přírody to je tento byt. Byt 2kk o velikosti 50 m² s prostorným balkonem 5 m² se nachází ve 3.patře moderního a udržovaného bytového domu. V bytě se nachází nově zrekonstruovaná koupelna a prostorný obývací pokoj s kuchyňkou. Díky velkým oknům je v útulné ložnici dostatek světla po celý den. Na již zmiňovaném balkonu si můžete večer dát sklenku vína, nebo si ráno vychutnat šálek kávy. Součástí prodeje je též sklep. Byt je ideální investicí s platící nájemnicí, tedy se budoucí majitel nemusí starat a ztrácet čas hledáním nájemníka. Smluvené nájemné činí 13tis plus 5,5tis poplatky. Zaujala Vás nabídka, pak neváhejte a pojďte si s námi sjednat prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky