Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Kotlářská, Brno Veveří

Prodej bytu 2+kk 50 m2 Kotlářská, Brno Veveří

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -



Hledáte prostorné bydlení pro pár či byt na investici v Brně ve vyhledávané městské části Veveří? Přesně to Vám nabízí světlý byt 2+kk s balkonem (2 m²) a sklepem (4 m²) na ulici Kotlářská, Brno – Veveří.
Byt v OV o celkové ploše 50 m² se nachází ve 2. NP cihlového domu s výtahem, dům je po částečné revitalizaci (fasáda, střecha, komíny, zděné sklepy).
Díky poloze v centru města a stavu bytu se to nabízí jako výhodná investice na pronájmy především pro vysokoškolské studenty či pracující.
Jednotka je orientována na jihozápad do ulice a balkon 2 m² je přístupný z chodby a orientovaný do klidného vnitrobloku s výhledem do zeleně. Od roku 2009 prošel byt kompletní rekonstrukcí a modernizací interiéru (eurookna, koupelna, podlahy, rozvody vody a elektřiny, dveře, podhledy). Byt zůstane částečně vybavený kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči (lednice, trouba, myčka, plynový sporák, digestoř), jídelním setem a vestavěnými skříněmi v předsíni vyrobenými na míru.
V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost (poliklinika, lékárny, Albert, Lídl, obchody, restaurace, hvězdárna, sportovní hala, botanická zahrada, MŠ, ZŠ, VŠ) a skvělá dopravní dostupnost (trolejbus 25, 26, 32, 34, 36, tramvaj 3, 4, 11, 12). Byt je volný po domluvě a může Vám posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky příjemné lokalitě, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky