Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 47 m2 Jiráskova, Jihlava

Prodej bytu 2+kk 47 m2 Jiráskova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte jedinečné bydlení v krajském městě v srdci kraje Vysočina? Chcete byt neobvyklého řešení, ale zároveň praktické dispozice? Chcete parkovat přímo u domu a nehledat denně volné místo na přeplněných parkovištích? Pokud jsou Vaše odpovědi kladné, tak právě pro Vás tu máme jedinečný byt o dispozici 2+kk v širším centru Jihlavy. Byt je od roku 2016 velmi citlivě zrekonstruován s ohledem na jeho praktičnost a zároveň prostornost obytných místností. Vznikl tak prostorný obývací pokoj, útulná ložnice, kuchyňská linka, jedinečná koupelna a WC a k tomu unikátní prostor pro šatnu. To vše na 47 m2. Vše je tedy na svém místě, vybavená kuchyňská linka v kuchyňském koutě dodá Vašemu vaření šmrnc, obývací pokoj slovu obývání přidá nový rozměr, koupelna je zařízena pro odpočinek při koupeli i po těch nejnáročnějších dnech, v ložnici se budete ukládat ke spánku do manželského i nemanželského lože a WC je tedy také tam kde má být.
Celým prostorem budete proplouvat po precizně položené vinylové podlaze, od jednoho konce bytu na druhý, od oken do ulice až ke dveřím ke schodišti.
V chladných dnes Vás sice zahřeje čaj s medem, ale také wawky umístěné v obývacím pokoji. Vše je ale připraveno na vestavbu elektrického kotle a navazujících radiátorů. Tedy je pouze na Vás jakou variantu zvolíte. K dispozice budete mít také dvě parkovací místa za domem jen pro Vás a prostorný sklep. Ještě váhate s prohlídkou?
Prosím, neváhejte a přijďte se podívat a přesvědčit se na vlastní oči, kde byste mohli v následujících letech žít svůj život dle Vašich představ a snů.
Staňte se tedy sousedem či sousedkou jedné z našich nejlepších finančních poradkyň, která tu také bydlí a díky jedinečné propojenosti finančního poradenství společnosti Fincentrum a.s. makléřů Fincentrum reality Vám právě ona zajistí financování ušité na míru právě Vám.
Na setkání s Vámi se bude těšit Váš realitní makléř Jaroslav Kašjak, který Vás bytem s úsměvem provede.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky