Prodej bytu 2+kk 46 m2 Rýchorské náměstí, Žacléř

Užitná plocha: 46 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 19028
Celková cena: 2 895 000 Kč

cena včetně provize cena včetně realitního a právního servisu
poznámka k ceně

Adresa: Rýchorské náměstí, Žacléř
Datum aktualizace: 25.03.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 2

Hledáte bydlení v podhůří Krkonoš? Mohla by vás zaujmout nabídka krásného bytu, který vznikl zdařilou a kompletní rekonstrukcí památkově chráněného domu na Rýchorském náměstí v podhorském městečku Žacléři - východní brány Krkonoš.

V tomto domě vzniklo celkem 6 krásných nových bytů. Vzhledem k tomu, že se jedná o kompletní rekonstrukci městského domu, lze byt považovat za novostavbu.

Lokalitou se možnost bydlení rozšiřuje na možnost využití bytu jako výhodná investice, například ke krátkodobým pronájmům. Žacléř je pro toto využití značně zvýhodněn svojí polohou a cenou nemovitosti. Do Prkenného Dolu pouze sjedete dolů s kopce, na sjezdovku Mladých Buků je to necelých 15 km a do Janských Lázní jen o 5 km dále. Pokud byste chtěli lyžovat v Peci pod Sněžkou, jste tam autem za půl hodiny. Překrásné polské lyžařské středisko Karpazc je pouze 40 km odtud. V zimě najedete nad městem na upravenou běžeckou Krkonošskou cestu. Pokud raději jezdíte na kole, cyklotrasy přes celé Krkonoše, navazují na hranicích na polské cyklostezky. Město Žacléř nabízí zajímavé turistické využítí od nejnáročnějších výstupů přes středně obtížné vejšlapy až po nenáročné procházky v krásném okolí města. I přesto, že největším pokladem zdejšího kraje jsou právě Krkonoše – Rýchory, vy máte možnost si vyšlápnout i na nedaleké Vraní hory (Špičák 887 m n. m.), z kterých je za jasného počasí nádherný výhled jak na Rýchory a Sněžku, tak na celé údolí rozprostírající se právě mezi Krkonošemi a Vraními horami, s výhledem až na polské území. Když budete chtít relaxovat v termálních lázních, tak do jedněch z nejkrásnějších a nejstarších u města Jelenia Gora máte pouze hodinu cesty.

U toho bytu je k dispozici obývací pokoj s kuchyňským koutem (23.20 m²) a ložnice se šatnou (13.60 m²). Okna jsou orientována na jižní stranu s výhledem do dvora. Dále je zde koupelna s bezbariérovým sprchovým koutem (4.20 m²) a samostatné WC.
Případné parkování bude možné ve dvoře.

Topení a ohřev vody je centrální s odpočtovými měřiči. Jako bonus budete mít ovládání topení přes aplikaci v mobilu. Internetové připojení je samozřejmostí. Rekonstrukce celého domu je velice zdařilá. Vzniklo zde celkem 6 bytových jednotek. Velice rychle můžete bydlet a vaše jediná starost bude kam v zimě na lyže a v létě na kole, nebo prostě jenom tak do lesa, třeba na houby.

Přijďte se podívat. S financováním nemovitosti vám velice rádi pomůžeme.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 10 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Plocha podlahová 46 m²
Plocha užitná 46 m²
Rok výstavby 2022

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky