Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 46 m2 Rozvojová zóna, Janovice nad Úhlavou

Prodej bytu 2+kk 46 m2 Rozvojová zóna, Janovice nad Úhlavou

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt 2+KK, číslo bytu 3.28, užitná plocha 48,6 m2, sklepní kóje 2,4 m2, ve III.NP.

Nové bydlení Janovice nad Úhlavou, v klidném prostředí Šumavy. Rekonstrukce využila novodobé prvky, které majitelům bytů budou zpříjemňovat bydlení jako otevírání domu čipem, bezbariérový přístup do 1.NP, parkování na vlastním pozemku před domem, oplocená společná zahrada, plastová okna s trojsklem, vysokorychlostní internet s optickým kabelem za příjemnou cenu, byty vybaveny kuchyňskou linkou se spotřebiči včetně ledničky, v koupelně je pamatováno s místem na pračku i sušičku, plovoucí podlahy, osazeny lustry, interiérové dveře značky Sapeli s obložkami, komora na ukládání pro každý byt. Náklady na bydlení budou nízké využitím tepelných čerpadel na budově pro topení a ohřev vody. V bytě osazeny vodoměry pro teplou i studenou vodu.

Pracovní příležitosti najdete přímo v Janovicích, Klatovech s veškerou občanskou vybaveností, Nýrsku, ale i v blízkém Německu. Sportovní vyžití ve známém sportovním areálu Špičák, autem dojedete do 30 minut.

Oslovila vás nabídka bytů. Neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku. Provedu Vás i ostatními byty, pokud již nebudou rezervovány. S financováním rádi pomohou naši finanční poradci, kteří mají přehled, jaké financování je pro vás nejvýhodnější.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky