Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 46 m2 Pionýrská, Broumov

Prodej bytu 2+kk 46 m2 Pionýrská, Broumov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bohužel byt je již rezervován. Chcete být náhradníky ? Nabízíme klidný, slunný byt 2+kk cca 46 m2 s novější kuchyňskou linkou a s pěkným výhledem kousek od centra Broumově. Jedná se o klidnou o lokalitu i s novějším dětským hřištěm.

Vše máte na dosah ruky – poštu, městský úřad, obchody, školu, sportovní halu..A do lesa na houby můžete vyrazit také .. A navíc bytu náleží i lodžie. Co si více přát ?

Dům s bezbariérovým přístupem je po celkové revitalizaci a jistě uvítáte 2 výtahy (osobní a nákladní). Byt je oddělen od výtahu další chodbou. Nezávislé levné vytápění je řešeno centrálně tepelným čerpadlem se strojovnou přímo v domě.

Byt v družstevním vlastnictví má velmi nízké náklady na provoz - např. fond oprav jen 563 Kč měsíčně a celkové základní náklady cca 1 499 Kč měsíčně. Nízké měsíční celkové provozní náklady výrazně pomohou při součtu případné splátky půjčky na byt.

Byt je již neobývaný a tedy Vám ho lze předat co nejdříve.

Při vstupu do bytu v chodbě je i praktický úložný prostor. Místnost s hezká kuchyňská linka je poměrně velká a lze zde mít současně i obývací pokoj. Další pokoj je rovněž prostorný a je výhodou, že v každé místnost lze bez problému přespat a tedy se nabízí možnost žít i trochu odděleně s dětmi nebo partnerem…Koupelna s mini vanou a WC je v původním stavu.

Lodžie k bytu je na společné chodbě a je uzamykatelná – vhodná pro sušení prádla nebo pro posezení s pěkným výhledem.

K bytu naleží sklep pro uložení kol nebo lyží,..a společné prostory pro uložení kol atd.
V místě je veškerá obslužnost ( obchody, pošta, škola, školka, dětské hřiště,…).

Malebné městečko Broumov má bohatou a zajímavou historii a více zajímavých památek. Např. Broumovský klášter s klášterními zahradami na Vás čeká a nabízí příjemnou relaxaci. Okolní příroda s dominantou Broumovských stěn Vás láká k romantickým procházkám.

Výhodné financování Vám zařídíme s pomocí vlivu velké nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky