Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Vašátkova, Praha Černý Most

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Vašátkova, Praha Černý Most

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chtěli byste žít v dosahu přírody, užívat si klid a přitom být v oblasti s perfektní občanskou vybaveností? Představuji Vám zrekonstruovaný byt na Černém Mostě pouze 10 minut chůze od stanice metra Rajská zahrada.

Byt se nachází v klidné oblasti nedaleko parku U Čeňku. Tento park jistě ocení nejen milovníci přírody a lidé toužící po pohybu, ale také všichni pracující, kteří si chtějí vyčistit hlavu po náročném dnu v práci. Rodinná procházka parkem, jízda na kole/kolečkových bruslích nebo třeba posezení u vody? Tento rozsáhlý park nabízí opravdu velké možnosti. Ještě jsem zapomněl, Vaše děti májí také o zábavu postaráno. V parku se nachází velké dětské hřiště.

Útulně řešený, zcela vybavený byt o podlahové ploše 45m2 se dvěma východně orientovanými pokoji Vás jistě zaujme. Skládá se z obývacího pokoje, jehož součástí je kuchyňská linka, moderní ložnice, předsíně s opravdu prostornou skříní a koupelnou s WC. Pokud máte hodně věcí a bojíte se o úložný prostor, opravdu nemusíte. Tuto obavu řeší závěsný šuplík u stropu v předsíni a na WC. Mimochodem, součástí bytu je také uzamykatelný sklep nacházející se v 1 podzemním podlaží.

Budova je po kompletní rekonstrukci (zateplení, fasáda, výmalba a rozvody el. ve společných prostorách a osvětlení chodeb, výměna oken a vstupních dveří, výměna výtahu, výměna stoupaček).

Další obrovskou a zcela zásadní výhodou je velké množství parkovacích míst přímo u budovy, což jistě oceníte například při cestě z nákupu.

Dopravní dostupnost je výborná, pokud se Vám nechce cestovat metrem, můžete využít dvě autobusové zastávky (Doležalova a Generála Janouška) vzdálené pouze cca 4 minuty chůze. Dále jistě oceníte dostupnost dálnice D11 směr Hradec Králové a D10 na Mladou Boleslav.

V místě je kompletní občanská vybavenost (nákupní centrum, obchody, školy, poliklinika,...).

Ukazatel energetické náročnosti budovy: C.

Zaujala Vás tato nemovitost? Zavolejte ještě dnes. Těším se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky