Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Slavíkova, Hořovice

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Slavíkova, Hořovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVACE Jen čtyřicet minut jízdy autem z Prahy je na dosah pěkný zděný byt I. kategorie 2+kk ve městě na okraji Středních Brd, v Hořovicích. Z náměstí jste ve Slavíkově ulici za okamžik, a přitom jste rázem uprostřed klidu. Doslova minutku chůze od tohoto udržovaného domu je škola a školka, úřady, zastávka autobusu, lékař i obchod. Ve městě je nemocnice s porodnicí. Dálnice hned za městem nabízí rychlé dopravní spojení nejen do blízkého Berouna, ale i do Prahy a Plzně. Na výlety i do práce můžete nádhernou přírodou cestovat i na kole.

Bydlení, které vám exkluzivně nabízíme, jistě uvítají všichni, kteří mají rádi větší soukromí a přejí si společné prostory sdílet jen s několika málo sousedy. Okna bytu, který se nachází v 1. nadzemním podlaží, směřují hned na tři světové strany. Z postele ložnice situované na východ vás do nového dne budou lákat paprsky ranního slunce a obývací pokoj prosvětlí zase ty odpolední. Velké okno místnosti pokrývá téměř celou zeď, zasahuje až k podlaze a vyhlížíme z něj do zeleně. Součástí největší místnosti o ploše téměř 21,5 metru je kuchyňský kout (4,31 m) s linkou. Majitelka si nechala tuto větší místnost oddělit zděným předělem (výška asi 110 cm), takže podél jedné stěny vznikl prostor pro větší soukromí. Tuto část je možné jednoduše vrátit do původního stavu, nebo jakkoliv využít. Součástí bytu je šatna/komora.

Majitelce vyhovovalo, že byt má zvlášť koupelnu s vanou a zvlášť wc, a že obě tyto místnosti mají okna, takže jsou dobře větratelné. Vstupní chodba je vybavena vestavěnými skříňkami. K bytu patří plynový kotel, který je umístěn ve společné kotelně v přízemí.
Součástí prodeje nemovitosti v osobním vlastnictví je podíl 120/1000 na společných částech domu a spoluvlastnický podíl o stejné velikosti na pozemku č. 618/1 na zastavěné ploše.

Ráda Vás bytem provedu a pomohu zajistit veškerý poradenský a finanční servis.
Těším se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky