Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Jankovcova, Praha Holešovice

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Jankovcova, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pro toho, kdo hledá kvalitní bydlení blízko centra ve zrekonstruovaném bytě je připravena tato příležitost. Jedná se o byt v pátém podlaží cihlového domu. Z předsíně, kde je velká vestavěná skříň, je vstup do obývací kuchyně a na samostatné WC. V průběhu rekonstrukce byl kuchyňský kout propojen s obývací částí bytu, kde je zrekonstruovaná původní parketová podlaha. Z pokoje je vstup do ložnice a do koupelny. Topení, vaření i ohřev teplé vody je řešen elektřinou a díky výhodnému tarifu jsou tak velice přijatelné náklady za spotřebu elektřiny ve výši cca 1.000,- Kč/měsíc.
Jankovcova ulice je klidná lokalita s malým provozem, jsou zde nové administrativní stavby. Supermarket Billa je 100 metrů od domu, v okolí je řada restaurací. Výhodnou polohu podtrhuje i blízkost řeky řeky a Holešovického přístavu. Ulicí projíždí autobusová linka, zastávka tramvaje je 7 min. od domu s přímým spojením do centra na Václavské náměstí, nejbližší stanice metra je Nádraží Holešovice nebo Palmovka.
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí jsme schopni zajistit nejvýhodnější financování koupě.
Další informace si povíme při prohlídce, na kterou se těší makléř Rostislav Mašek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky