Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Zárečná, Tachov

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Zárečná, Tachov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji pěkný byt o dispozici 2+KK, který se nachází ve 12.podlaží panelového domu v klidné obytné části města Tachov v ulici Zárečná. Byt má podlahovou plochu 43,16 m² a náleží k němu komora umístěná vedle bytu o výměře 1,27 m².

Tvořený je prostorným pokojem s kuchyňským koutem, menší ložnicí, předsíňkou a koupelnou se sprchovým koutem přes kterou je přístupná toaleta. Bytové jádro je umakartové, v pokojích jsou položené nové plovoucí podlahy, zdi byly nově štukovány, okna jsou osazena plastová. Byt je orientovaný na jižní stranu je tedy teplý a slunný a nabízí fantastický výhled do okolí. Vytápění bytu i ohřev vody je dálkový, samozřejmostí je zavedený internet.

Dům prošel revitalizací, má novou fasádu i zateplení, taktéž oba výtahy jsou nové - jeden je velký nákladní. Ve společných prostorách je k dispozici kočárkárna, prádelna i sušárny. V blízkosti domu je veškerá potřebná občanská vybavenost - do 500 m od domu je základní i mateřská škola, pošta, obchody s potravinami.

Byt je v osobním vlastnictví, ihned volný, vhodný jak k vlastnímu bydlení tak jako investice k následnému pronájmu - s výběrem vhodného nájemce Vám rádi pomůžeme. Zajistíme Vám také bezproblémové financování koupě prostřednictvím úvěru. Pro více informací o možnostech prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky