Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Na Pilíři, Žacléř

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Na Pilíři, Žacléř

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Východní cíp Krkonoš, nadmořská výška nad 600 m, kopce a hory, kam až oko dohlédne, kilometry cyklotras, pěších stezek, v zimě upravené sjezdovky a běžkařské trasy. Samozřejmě v rázu horského střediska spousta restaurací a penzionů, samoobsluh, ale také mateřské školy, základní škola, spousta dětských hřišť a nové pracovní příležitosti - to vše je Žacléř dnes.

A budoucnost bude také pestrá, protože napojení Žacléře na dálnici D11 bude znamenat nové příležitosti. Již dnes je Žacléř turisticky atraktivní lokalitou, která ale cenami bydlení stále odpovídá běžnému standardu Královéhradeckého kraje a není v cenových relacích známějších horských středisek, jako je Pec pod Sněžkou, Janské Lázně či Vrchlabí a Špindlerův Mlýn.

Zkrátka, ať už tu chcete trvale žít nebo si pořídit apartmán v horském středisku, mám pro Vás nabídku, kterou určitě rádi využijete.

Byt na klidném místě v lokalitě, která je 600 m od centra města a 1,6 km od sjezdovky, o dispozici 2+kk a rozloze 44 m2. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží příjemného bytového domu, který je udržovaný a revitalizovaný. Vždy zde naleznete místo k parkování. Okna bytu jsou orientována na jih. K bytu náleží půda a sklep a u domu je dvorek, kde si v létě pohodlně usušíte prádlo. Bez větších investic můžete v bytě okamžitě bydlet. Poslední rekonstrukce bytu probíhala před osmi lety. Budova má štítek energetické náročnosti kategorie C, jsou zde velice přijatelné náklady na vytápění, pro vytápění bytu se využívá plynový kotel.

Pokud zvažujete koupi, rádi Vám poskytneme péči našich finančních poradců, kteří Vám pomohou dosáhnout nejlepšího financování bydlení.

A já se na Vás budu moc těšit v tomto malebném podhorském městečku!

Vaše realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky