Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Fritzova, Jihlava

Prodej bytu 2+kk 44 m2 Fritzova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud si chcete splnit své přání o bydlení v krajském městě Jihlavě nebo využít příležitosti k vhodnému investovaní do nemovitosti v žádané lokalitě, našli jste to pravé...
Útulný byt 2 + kk (44 m²) ve zvýšeném přízemí bytového domu v blízkosti centra krajského města Jihlavy. Bytová jednotka je po rekonstrukci, náleží k ní sklepní koje s plochou 8 m², ohrazený půdní prostor s plochou 8 m² a spoluvlastnický podíl na zahradě ve vnitrobloku. K parkování lze využít bezplatnou parkovací plochu před domem nebo v blízkém okolí. Nemovitost doporučujeme jak z hlediska kvalit samotného bytu, tak vzhledem k cenné lokalitě, která poskytuje blízkost relaxačních zón pro děti i dospělé, BUS, MHD, vlak, obchody, školky, školy, zdravotnická zařízení, pracovní příležitosti, v podstatě veškerou infrastrukturu očekávanou od krajského města. Byt je volný dle dohody. Všem zájemcům rádi poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací případně si ji prohlédnout, můžete mě kdykoliv kontaktovat a rád Vám poskytnu naše realitní služby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky