Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 43 m2 Pavlišovská, Praha Horní Počernice

Prodej bytu 2+kk 43 m2 Pavlišovská, Praha Horní Počernice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na jihovýchod orientovaný byt 2+kk, 43 m² s otevřeným výhledem může být vaším startem do společného života a nebo může dobře posloužit tomu, kdo hledá byt, který není náročný na údržbu a poslouží k pohodovému životu.
Horní Počernice je klidná část Prahy 9, kde najdete vše, co potřebujete ke šťastnému žití. V lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost: hřiště, parky, školky, školy, gymnázium, supermarkety, kadeřnictví, lékařská péče, restaurace , divadlo atd. Další možnosti poskytuje nedaleké nákupní centrum CČM. MHD k metru B Černý Most cca 10 minut, vlakem ČD do centra 16 minut.
Byt je v domě, který prošel kompletní rekonstrukcí (zateplení fasády, nový výtah, voda, elektroinstalace, okna, vstupní portál). Energetická třída B! Platba do fondu oprav 30 Kč za m² Velice dobře fungující družstvo a SVJ.
Samotný byt je po právě dokončené precizní celkové rekonstrukci, (od rekonstrukce byt nikdo neužíval), rekonstrukce rozvodů vody, elektroinstalace, laminátová podlaha, zděné jádro, dveře a vstupní dveře. Vytápění je dálkové. Bezproblémové parkování!!
Byt je zcela splacen a díky možnosti okamžitého převodu do OV lze byt financovat hypotéčním úvěrem. Dále je výhodou nulová daň při koupi této nemovitosti.
V případě, že vás nabídka zaujala, mně neváhejte kontaktovat a domluvíme se na osobní prohlídce, při které vám zodpovím veškerá vaše dotazy.
Rád vám pomůžu s případným financováním hypotékou za nejvýhodnějších podmínek.
Těším se na viděnou
Pavel Nytra



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky