Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 43 m2 náměstí 17. listopadu, Přelouč

Prodej bytu 2+kk 43 m2 náměstí 17. listopadu, Přelouč

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení ve městě a přitom na dosah přírody pro sport, venčení svého čtyřnohého mazlíčka, či procházky? Představa bydlení v bytě a zároveň koukat do přírody, posedět na slunné lodžii s šálkem kávy a krásným výhledem do přírody? Pokud jste minimálně jednou odpověděli ano, pak tyto řádky patří právě Vám!

Byt je na okraji města Přelouč příjemně spojující bydlení ve městě a přitom krásným výhledem do přírody. Situován je na jižní stranu, takže o dostatek světla a sluníčka nebudete mít nouzi. Za pouhých 5-10 min chůze jste od bytu v centru města. Autem potom za přibližně 4 minuty. Díky těmto parametrům patří lokalita bytu mezi velmi vyhledávané a žádané. Byt je o dispozici 2+kk s celkovou užitnou plochou 43m² včetně lodžie, komory na patře a sklepa. Byt je připraven k nastěhování. Zároveň se nabízí rekonstrukce v podobě vybourání původního jádra a vybudování nové koupelnu s WC a kuchyní, podle vlastního stylu a vkusu. K bytu náleží komora na patře o velikosti cca 2,5m² a přibližně stejně veliký sklep. V domě, ve kterém se byt nachází, je nově rekonstruovaný výtah, zateplená fasáda a vyměněná okna za plastová.
V okolí bytu je všechna potřebná občanská vybavenost v podobě, obchodů, škol, sportovišť a mnoho dalších vyhledávaných potřeb a vyžití v podobě zábavy. Město Přelouč je strategicky velmi dobře umístěné pro dojezd do nedalekého velkého města Pardubic a díky trasy vlakového korydoru, vedoucího přes Přelouč, také rychlím cestováním do Hlavního města Prahy, kam Vás vlak odveze přibližně za 50 minut.
Parkování je možné na velkém parkovišti před domem.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky velmi zajímavým možnostem, pro Vás v případě zájmu připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky