Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 43 m2 Krymská, Praha Vršovice

Prodej bytu 2+kk 43 m2 Krymská, Praha Vršovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe vlastní bydlení nebo byt na investici v Praze? Nabízím Vám ke koupi dvoupokojový byt s kuchyňským koutem ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v Praze 10, Vršovicích. K bytu s podlahovou plochou 43 m² náleží sklep o velikosti 6 m². Byt i dům prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2016. Jednotka je osazena novými okny, na podlahách jsou dřevěné parkety a keramická dlažba v kuchyni PVC. Kuchyňská linka je vybavena elektrickými spotřebiči (sporák, digestoř). Vytápění a ohřev vody je zajištěno el. bojlerem a topením. V bytě je možnost napojení na plynovou přípojku a nespornou výhodou je i připojení UPC. Parkování je možné přímo v ulici před domem. Krymská ulice leží v historickém širším centru Prahy v těsné blízkosti Vinohrad. Je dlouhá 360 metrů. Po roce 2005 se okolí této ulice postupně stává kulturně-společenským centrem. V okolí je veškerá občanská vybavenost a v pěší vzdálenosti zastávka tramvaje i autobusu. Na stanici metra Náměstí Míru je to pouhých 8 min. Pokud máte rádi přírodu, tak doporučuji v docházkové vzdálenosti Bezručovy a Havlíčkovy sady.
Díky perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se v případě zájmu můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Více informací a prohlídku Vám zajistí realitní makléř pan Petr Janíček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky