Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 42 m2 Vlastina, Praha Ruzyně

Prodej bytu 2+kk 42 m2 Vlastina, Praha Ruzyně

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Perfektní lokalita pro pronájem nemovitosti i příjemné prostředí pro vlastní bydlení, to vše splňuje pěkný rekonstruovaný byt 2+kk v revitalizovaném panelovém domě sídliště Dědina, v ulici Vlastina, Praha Ruzyně. Nemovitost se nachází pouhých 7 minut od letiště, a díky prodloužení trasy metra A, jste v centru Prahy za 20 minut.

Útulný byt se nachází v 7. patře udržovaného domu se dvěma výtahy a prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2007. Obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem i samostatná ložnice mají volné výhledy s okny na jihovýchod. Součástí vyzděného jádra je koupelna s vanou a samostatná toaleta, prostor v předsíni je využitý v podobě vestavěných skříní. Předmětem prodeje je i sklepní kóje v suterénu domu, k využití se nabízí i společný balkon na patře. Pokud hledáte investiční nemovitost, uvítáte i částečné vybavení, které je možné v bytě ponechat. V okolí naleznete vše potřebné - od školek a škol, přes supermarket, zastávku MHD a blízkost přírodních památek Divoká Šárka, koupaliště Džbán či obora Hvězda. Doporučuji, pro více informací či prohlídku kontaktujte makléřku Markétu Šmídovou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky