Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Vltavská, Brno Starý Lískovec

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Vltavská, Brno Starý Lískovec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení v klidné lokalitě s perfektní dostupností do centra, D1 a přírody?
Nabízíme Vám velmi hezký byt 2+kk (41 m2) v Brně na ulici Vltavská, Starý Lískovec. Ten se nachází v 8. podlaží panelového domu a nabízí Vám krásný výhled ze zasklené lodžie (5 m2), která je orientovaná směrem na západ.
V posledních letech prošel dům celkovou revitalizací (zateplení domu, střecha, stoupačky, výtah a plastová okna). Dům je opatřen venkovním i vnitřním kamerovým systémem. Interiér bytu je nově po rekonstrukci omítek, podlah, všech dveří, včetně bezpečnostních dveří vchodových a zasklení lodžie. Byt Vám nabízí dostatek úložných prostor díky dvěma komorám přístupným z chodby, kde je i prostor pro vestavěnou skříň. Koupelnové umakartové jádro si můžete upravit nebo přestavět dle svých představ. K bytu náleží sklep (3,30 m2) v přízemí, kde můžete i využít praktickou kolárnu a zaparkovat lze v okolí domu či si pronajmout garážové stání. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako nově otevřený Lidl, dětská hřiště, MŠ, ZŠ, VŠ, lékaři, pošta nebo nedaleké obchodní centrum Campus Square. Jedná se o klidnou lokalitu se skvělou dostupností díky místní smyčce autobusů (41,50,82,69,401,402,403,404, E50, E56, N91 a N96), tramvají (6,8,10), trolejbusů (25,37) a výjezdem na D1. Přímo v domě pak najdete lékárnu a v okolí třeba veterinární ordinaci pro Vaše miláčky. Volný ihned.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.
Těším se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky