Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Pod lysinami, Praha

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Pod lysinami, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte klidné bydlení v Praze blízko přírody a přitom v dostupné vzdálenosti do města, tak Vám mohu ke koupi doporučit příjemný byt 2+kk v osobním vlastnictví, ve vyhledávané lokalitě Praha 4 - Hodkovičky. Tento byt Vám nabízím ve výhradním zastoupení.

Dům se nachází v panelové zástavbě, je udržovaný, boční plášť domu je vyměněn. Zvonky a schránky v domě jsou nové. Plášť do výše 1.patra je taktéž opravený.
Určitě Vás potěší také výtah, který je nový a bezpečně Vás vyveze až do 5.patra, ve kterém se byt nachází.

Ještě před vchodem do bytu jsou nainstalovány bezpečnostní dveře - za nimi vedou dveře pouze k Vašemu a sousednímu bytu.

Z předsíně se dostanete do koupelny, která disponuje vanou a toaletou.

Po vstupu do pokoje s kuchyňskou linkou najdete po pravé straně šikovnou místnůstku, která může sloužit jako šatna, spíž nebo technická místnost. Součástí kuchyňské linky je sporák s varnou deskou, troubou, připojení pro myčku je připraveno.

Pokoj je průchozí a přejdete z něj do útulné ložnice.

Byt je světlý a slunečný, má příjemnou atmosféru, nová plastová okna jsou orientována na jih a krytá žaluziemi.
Výhled Vás mile překvapí - díky vyššímu patru se díváte do zeleně - přímo na koruny stromů v nedalekém Lesoparku Hodkovičky, což je velmi uklidňující. Bezproblémové parkování je možné přímo před domem, nejsou zde modré zóny.

V blízkosti se nachází již zmiňovaný Lesopark - vhodný pro procházky, projížďky na kole. Najdete zde i naučnou stezku pro děti, workoutové hřiště, dětská hřiště jsou poblíž domu. Praktická je večerka v protějším domě. Přímo za domem je i autobusová zastávka č.106,121. MŠ a ZŠ jsou v docházkové vzdálenosti.

Kousek od domu je také Hotel Michael, kde můžete ubytovat početnější návštěvy, nebo si zajít na dobrou večeři. Když si budete chtít skočit na pivo, oceníte nedalekou výbornou restauraci Černý kůň.

Pro sportovce - cyklisty, in-line bruslaře, běžce - je určena cyklotrasa podél řeky Vltavy, která vybízí také k procházkám.
U Vltavy najdete sportovní areál Hamr, kde jsou například tenisové kurty a přes řeku je Velká Chuchle, což potěší milovníky koňských dostihů.

Plavci určitě využijí Plavecký stadion Podolí a vyhlášené Žluté lázně, kam se rychle dostanete i tramvají - jsou to pouhé 4 zastávky tramvají č.21.

Za prací, nákupy či zábavou se pohodlně dostanete autem - do centra města za 15 minut.

Hodkovičky jsou opravdu kouzelným místem, kdy se v podstatě lusknutím prstu přenesete z ruchu města do klidu a nádherné přírody.

V bytě je naprostý klid, úžasná příroda u domu a centrum města nadosah.

Byt je aktuálně prodáván jako byt investiční se spolehlivým nájemníkem.

Přijďte se osobně přesvědčit, těším se na Vás na prohlídce!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky