Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Mikuláškovo náměstí, Brno Starý Lískovec

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Mikuláškovo náměstí, Brno Starý Lískovec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet v lokalitě Brna, kde máte vše od vysokoškolského kampusu, přes kadeřníka, obchody až po zimní stadion do pár minut jízdou MHD od bytu?
Mladý pár či jednotlivec uvítá bydlení v tomto vkusně upraveném bytě, v žádané lokalitě Starý lískovec. Byt ve čtvrtém podlaží revitalizovaného domu má krásný výhled z lodžie, směřující na východ. Tento směr zajišťuje, že byt není rušen provozem ze silnice a odpoledne do oken nepraží slunce. Přijďte se podívat do bytu v osobním vlastnictví 2+kk o velikosti 41 m2 plus lodžií 5 m2 a sklepní kójí. Rekonstruovány jsou viditelné prvky, jako podlahy, kuchyňská linka, tak i rozvody elektrické. Obývací pokoj s kuchyňským koutem krásně navazují na lodžii. Kuchyňská linka je moderní, menší, ale vybavená elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou. V koupelně, která je určená k rekonstrukci se nachází sprchový kout, toaleta a místo na pračku. V předsíni je vestavěná šatní skříň. Další úložný prostor se nachází v suterénu, kde je uzamykatelná sklepní kóje. V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost. Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Těší se na vás makléř Michal Vašín

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky