Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Jateční, Kolín Kolín IV

Prodej bytu 2+kk 41 m2 Jateční, Kolín Kolín IV

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet ve vlastním, příjemném bytě a na žádané adrese v Kolíně? Mít občanskou vybavenost v pěší docházkové vzdálenosti školu, školku, sportoviště či plavecký stadión a nedaleký dětský park? Tak je tento velmi zajímavý byt určen právě Vám.
Kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem Vám umožní být neustále v úzkém kontaktu s rodinou a hosty, samozřejmostí je samostatná ložnice pro Vaše soukromí.
Dostatek úložných prostor najdete ve vestavěných skříních v chodbě, nechybí zde sklep pro uložení věcí. Parkovat můžete na veřejných plochách kolem domu. Milujete městský život? Kino, divadlo, nákupy, koncerty? To vše zde najdete. V současnosti je již požádáno o převod do osobního vlastnictví a celková anuita je splacena. Pro trávení volného času je zde dostatek zeleně, nedaleký Polepský vrch a Štítarské údolí.


Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.

Přijďte se sami přesvědčit do bytu, stačí pouze zavolat a uvidíme se na místě Váš Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky