Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Pražská, Teplice

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Pražská, Teplice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme k prodeji slunný byt 2+0 v družstevním vlastnictví o výměře 40 m2, v 6. podlaží bytového domu s výtahem. Dům prošel celkovou revitalizací, jsou zde plastová okna a vstup je na čip.
Jednotka je po celkové rekonstrukci a je plně vybavená, ve všech pokojích jsou nové podlahy, dveře, obklady, je zde nová exkluzivní koupelna se sprchovým koutem, wc, umyvadlem a pračkou, nová kuchyně včetně varné desky, trouby, mikrovlnné trouby a lednice, součástí kupní ceny je také zařízení obývacího pokoje - rohová pohovka, konferenční stolek, stolek pod televizi, v ložnici nová postel s nočními stolky a dvě skříně v předsíni. Do bytu se vstupuje novými bezpečnostními dveřmi se dvěma zámky. K vybavení dále náleží kovová sklepní kóje v suterénu domu.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně MHD, školy, školky, lékaře a obchodů. Parkování je možné přímo před domem.
S financováním Vám rádi pomůžeme. V případě zájmu kontaktujte makléře.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky