Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Pivovarnická, Praha Libeň

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Pivovarnická, Praha Libeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO
Hledáte investiční příležitost v žádané lokalitě Prahy 8 – Libeň, která má do budoucna velký potenciál? Nabízíme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nalézá ve zvýšeném přízemí (okna jsou min. 180 cm nad chodníkem). Z původní dispozice 2+kk byla přepažením ložnice vytvořena jednotka o dispozici 3+kk (přičemž nově vzniklá místnost je bez oken, viz. půdorys).
Velikou výhodou této nemovitosti je její umístění. Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností do centra Prahy – metro i tramvaj je jen pár minut chůze od bytu. Milovníci sportu jistě ocení blízkou cyklostezku vedoucí podél Rokytky či kurty a hřiště v blízkých Thomayerových sadech. Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří tráví volný čas méně aktivně, na které zde čeká např. Divadlo Pod Palmovkou či mnoho restaurací.
Zaujala vás tato nabídka? V tom případě mne neváhejte kontaktovat pro bližší informace či domluvení prohlídky. Budu se na Vás těšit! Zbyněk Nývlt

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky