Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Hradecká, Česká Lípa

Prodej bytu 2+kk 40 m2 Hradecká, Česká Lípa

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pěkné bydlení v čistém udržovaném zatepleném panelovém domě na okraji lokality Špičák v České Lípě. Právě zde, ve 2. nadzemním podlaží, najdete byt 2+KK o užitné ploše 40 m2 s lodžií. Veškerá občanská vybavenost je dostupná do pár minut od domu. To vše tvoří zázemí pro příjemné bydlení pro mladý pár nebo jednotlivce.

Dům stojí na okraji sídliště, na které navazují louky a les vrchu Špičák. Během chvíle se tak ocitnete v přírodě. Byt dispozičně tvoří vstupní chodba, dále velký pokoj, kde je umístěn kuchyňský a jídelní kout. Kuchyně je vybavena rohovou kuchyňskou linkou, které je doplněna spotřebiči (sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba a odsavač par). Z chodby se dostanete do samostatného pokoje, na který navazuje lodžie. Koupelna je vybavena menší vanou a oddělenou toaletou. Oba pokoje bytu i lodžie je orientována na jih.

Výhodou je parkování přímo u domu. V místě je dostupná veškerá občanská vybavenost, mateřská, základní i střední škola, nemocnice a mnoho dalšího. Najdete zde sportoviště, hřiště BMX a v okolí hodně přírody. Několik autobusových linek má zastávku nedaleko domu. Centrum České Lípy je vzdáleno pouze 2 km. Do centra dojedete autem za 5 minut.

Měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 3.385 Kč + spotřeba elektřiny v bytě.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo výběru zájemce s nejvyšší nabídkou.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Těším se i na vaši prohlídku. Radim Macháček

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky